Консалтинг, аудит

1.  Сертифікація продукції

Добавлено: 2014-12-02 20:49:20

Одним із засобів розвитку техніки та технології, виходу на міжнародні ринки є сертифікація продукції та послуг. Тут потрібно зразу визначити, що сертифікація по стандартах України це ще не все. Бо стандарти України зараз ще не гармонізовані з міжнародними.

Сертифікації підлягають не тільки промисловості будівельних матеріалів, промислової продукції, але й продукції агропромислового комплексу.

Керівникам підприємств сфери громадського харчування треба мати на увазі, що скасовано обов’язкову сертифікацію їх послуг.

Реалізація цього акту законодавства повинна зменшити тиск на суб'єкти господарювання. Фінансові витрати на сертифікацію можна буде спрямувати на розвиток виробництва в харчовій та переробній промисловості.

2.  Рынок земли и перспективы агробизнеса

Добавлено: 2013-04-24 18:02:32

Как сообщают наши партнеры на сайте http://agrex.gov.ua/aktualnyie-voprosyi-agrarnogo-sektor/ для достижения высокой урожайности и продуктивности земель украинское государство все-таки даст возможность своим гражданам распоряжаться своей землей. Перспективы хороших урожаев, которые дадут возможность правительству не ограничивать экспорт, заставляют Кабмин наконец-то одобрить законопроект "О рынке земли".

С текстом данного законопроекта на сайте украинского Министерства аграрной политики могут ознакомиться все пользователи сети Интернет. По мнение экспертов земельного рынка данный законопроект является взвешенным документом и в равной степени учитывает интересы покупателей и продавцов сельскохозяйственных угодий.